Op zoek naar een leuke (bij)baan? We zoeken nog een enthousiaste activiteitenbegeleider…

Neem contact met ons op!

Escape op de boerderij

het Melk Mysterie

Een ramp voor iedere boerderij… Koeien die geen melk meer geven!

Boer Corné heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat de koeien weer melk gaan geven. Helaas zonder succes. Van de een op de andere dag geven ze geen druppeltje melk meer. Wat is er toch aan de hand op de boerderij?

Corné en Corinne nodigen jou uit om samen met je familie, vrienden en collega’s deze uitdaging aan te gaan. Je krijgt 60 minuten de tijd om het Melk Mysterie op te lossen. Hiervoor moet je lastige opdrachten oplossen, aanwijzingen vinden op en rondom de boerderij en uiteraard ook de koeien zelf onderzoeken. 

 

Reserveer direct

het Melk Mysterie

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een uitdaging voor iedereen

Het Melk Mysterie is een te gek uitje voor jong en oud. Kom gezellig langs met je familie en vrienden. Of vier je verjaardagsfeestje tussen de koeien. Wat dacht je van een bedrijfsuitje? Met een volledig verzorgde BBQ als afsluiter.

Spannend en educatief

Deze outdoor escape is een spannend spel wat zich afspeelt op een actief melkveebedrijf. Zorg er voor dat je binnen 60 minuten het Melk Mysterie oplost en leer ondertussen ook nog wat bij!

Reserveer gemakkelijk online

Het Melk Mysterie is een populair uitje. Reserveren doe je gemakkelijk via onze website. Check welke spellen er vrij zijn en betaal veilig met iDEAL. 

Moeilijkheid

Gemiddeld

Tijdsduur

60 Minuten

Aantal personen

4 t/m 8 Spelers

Grotere groepen mogelijk op afspraak!

prijs

€24,95 p.p.

wat kan je verwachten

van het Melk Mysterie?

Het Melk Mysterie is vergelijkbaar met een normale Escape Room. Echter wordt je bij ons niet opgesloten in een klein kamertje… Nee, je krijgt de gehele boerderij als speelveld. Binnen 60 minuten moet je samen met je teamgenoten het mysterie oplossen.

Het avontuur begint met een vriendelijk ontvangst op de boerderij. Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk stuk echte boerencake. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent, beter te vroeg dan te laat! 

Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het spel begint de speluitleg en kan je een overall en laarzen aantrekken. Je mag natuurlijk ook in je eigen kleren spelen als je wilt. Na de uitleg start het spel. Dit duurt 60 minuten.

Na 60 minuten eindigt het spel. Is het mysterie nog niet helemaal opgelost? Kijk dan de boerin eens lief aan, wie weet krijg je een paar bonusminuten. Na het spel maken we een leuke teamfoto en is er nog de mogelijkheid om een drankje te drinken in de ontvangstruimte.

Deze escape is tot stand gekomen in samenwerking met Outdoor Escape Hoeven. Zij bieden Outdoor Escapes aan in het Pagnevaartbos te Hoeven. Hun jarenlange ervaring gecombineerd met onze boerderij maakt een uniek en onvergetelijk uitje!

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier. 

 

contact

Melk Mysterie

Wil je meer informatie?
Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

06 - 10 18 99 63

info@rommenskoeien.nl

Torendreef 4, 4741 SX Hoeven