Feestje op de boerderij

Er is een jarige.. Hoera! De koeien vieren feest en zingen je loeihard toe.

Boer en boerin

Neem al je vriendjes mee om de boer te helpen. Gekleed in overall samen kalfjes voeren, knuffelen, stro in de hokken doen, koe melken, met de tractor rijden en na het werken spelen in het hooi. Voldaan naar huis  gaan met een echt boerderij-diploma.

Programma 2,5 uur: ontvangst met ranja en koek, evt. cadeau uitpakken, overall aandoen, boerderij-activiteiten, broodje knakworst, pannenkoek of frietjes eten en diploma-uitreiking. Kosten van het feest zijn € 150 voor max. 10 kinderen.

Kinderfeestje
Kinderfeestje

Het Melk Mysterie junior

Het gaat niet goed op de boerderij, de koeien geven geen melk meer. Waar zou dit toch aan liggen? Kom met je vriendjes het Melk Mysterie oplossen! De escape bevat leuke opdrachten tussen de koeien. Ga aan de slag met walkietalkies en de metaaldetector om aan de beker melk te komen. De tijd dringt…

Programma 2,5 uur: ontvangst met ranja en koek, evt. cadeau uitpakken, overall aandoen, het Melk Mysterie, broodje knakworst, pannenkoek of frietjes eten en diploma-uitreiking. Kosten van het feest zijn € 150 voor max. 10 kinderen.

Boerderij spellen

Kom gezellig met je vriendjes spelen in de stal? Gekleed in overall koe melken, hoefijzer werpen, kaasspel, zaklopen, kaasjes werpen, melkfles kegelen en kruiwagen race. Om daarna naar huis te gaan met een echt boerderijspellen-diploma.

Programma 2,5 uur: ontvangst met ranja en koek, evt. cadeau uitpakken, overall aandoen, boerderijspellen, broodje knakworst, pannenkoek of frietjes eten en diploma-uitreiking. Kosten van het feest zijn € 150 voor max. 10 kinderen.

Kinderfeestje
Kinderfeestje

CreaBoe

Aan de slag met vlekken en samen lekker knutselen. Er zijn vele mogelijkheden, denk aan een koe of klomp schilderen, vogelhuisje beschilderen, insectenhotel maken of misschien een seizoen stukje maken (pompoen- of kerststukje, paastak). Dit bepalen we samen. En daarna nog een rondje over de boerderij en in het hooi spelen.

Programma 2,5 uur: ontvangst met ranja en koek, evt. cadeau uitpakken, overall aandoen, knutselactiviteiten, broodje knakworst, pannenkoek of frietjes eten. Kosten van het feest zijn € 175 voor max. 10 kinderen. 

Kom je bij ons feesten?

Neem contact met ons op!

06 - 10 18 99 63

info@rommenskoeien.nl

Torendreef 4, 4741 SX Hoeven