Outdoor Escape Hoeven

Te gekke Escapes in het Pagnevaartbos.

Het grote Boerenoverall spel

Ga jij de uitdaging aan?

Onze activiteiten zijn tot stand gekomen in samenwerking met Outdoor Escape Hoeven. Zij organiseren al jarenlang te gekke Outdoor Escapes in het Pagnevaartbos te Hoeven. Dit bos is op 10 minuten afstand van onze boerderij.

Hieronder vind je alle Outdoor Escapes die op dit moment te spelen zijn.

Legenda Basilicae

De allereerste Outdoor Escape! In de Basiliek te Oudenbosch gebeuren vreemde en mysterieuze dingen… Mensen zeggen stemmen gehoord te hebben in de buurt van het beeld van de Heilige Agatha van Sicilië.

Ook zijn er voorwerpen en aanwijzingen gevonden die allemaal één ding gemeen hebben: Ze wijzen allemaal naar het Pagnevaartbos te Hoeven.

Zou de Heilige Agatha daar aanwijzingen hebben achtergelaten voor haar gemiste geliefde? Aan jou de taak om dit uit te zoeken!

 

Kinderfeestje
Kinderfeestje

De Turfstekers

Ga mee in het verhaal van Willem Hendriks. Een arbeider die jarenlang geleden werkzaam was in de Pagnevaart.

Tijdens het turfsteken zou hij waardevolle spullen hebben gevonden, afkomstig van een oud Spaans oorlogsschip. Geruchten gaan rond dat hij deze spullen terug verborgen heeft om ze later op te graven…

Helaas is dat er nooit van gekomen. Ga jij op zoek naar die verborgen rijkdommen?

Outdoor Escape XL

Deze Outdoor Escape is speciaal ontworpen voor grote groepen vanaf 10 personen. Ideaal als teamuitje, voor de familiedag of als vrijgezellenfeest. Inclusief bubbels op het einde wanneer iedereen weet te ontsnappen!

Kinderfeestje
Kinderfeestje

BioTech Industry

Het is vreselijk misgegaan bij het bedrijf BioTech Industry… Een groep wetenschappers heeft zonder toestemming een medicijn doorontwikkeld tot een extreem dodelijk gif.

Alle bewijzen zijn gedumpt in het Pagnevaartbos en de wetenschappers zijn met de noorderzon vertrokken.

Weet jij deze catastrofe op te lossen?

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

0630399998

Pagnevaartbos Hoeven-Bosschenhoofd