Het grote Boerenoverall spel

Het leukste dagje uit op de boerderij

Het grote Boerenoverall spel

Vlaflip -boer op een rij- estafette, Blok aan je been melkrace, Koelonaise… Het is slechts een kleine greep uit de loeigekke opdrachten die je kan verwachten tijdens Het grote Boerenoverall spel!

Je bent van harte welkom op onze boerderij om samen met je familie, vrienden of collega’s dit te gekke spel te komen spelen. Onder het genot van een lekker bakje koffie krijg je instructies. Vervolgens voel je jezelf 3 uur lang een echte Boer(in) want je zult overall op de boerderij moeten zijn.

Of je nu met 10 personen langskomt of met 100.. Wij zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

De tijden zijn: 10:00 tot 13:00 en 14:00 tot 17:00.

Maak je dag compleet met een lekkere boerenlunch of diner als afsluiting.

Graag tot snel bij Het grote Boerenoverall spel.

Verderop de pagina vind je een uitgebreide omschrijving van deze activiteit.

 

Een uitje voor iedereen

Het grote Boerenoverall spel is een te gek uitje geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Het maakt niet uit. Ben je met 8 of 100 personen? Wij regelen het. Ook in de wintermaanden te spelen!

Koeienlol gegarandeerd

Alle opdrachten zijn zorgvuldig bedacht en uitgewerkt. Bovendien heeft alles te maken met de boerderij. Je bent tijdens het spel actief bezig en leert ook nog het een en ander! Er is ook ruimte om even op te warmen met een bakje koffie of thee.

Reserveer gemakkelijk online

Het grote Boerenoverall spel is 2 keer per dag te spelen. Reserveren doe je gemakkelijk via ons reserveringssysteem, of vraag een offerte aan.

Betaal veilig met iDEAL.

Geschikt voor

Vrienden, Familie

en Collega’s

Tijdsduur

3 uur

Aantal personen

Vanaf 8 spelers

prijs

€34,95 p.p.

€14,95 per kind (4 t/m 15 jr.)

wat kan je verwachten

van het grote Boerenoverall spel?

Tijdens Het grote Boerenoverall spel kruip je in de kleren van een echte boer, letterlijk én figuurlijk! Je kunt namelijk in je overall, overal op de boerderij te gekke spellen verwachten.

Samen met je vrienden, familie of collega’s word je ontvangen op de boerderij. Onder het genot van een kopje koffie/thee worden de spelregels uitgelegd en vervolgens krijg je maar liefst 3 uur de tijd voor dit spel. Onze enthousiaste spelbegeleiders maken er een onvergetelijke dag van.

Ook bij slecht weer is het spel te spelen. Alle opdrachten kunnen overdekt worden klaargezet en wij zorgen voor een warm drankje tijdens ontvangst, pauze en einde!

Je kunt het spel vergelijken met een levensecht bordspel. Het spelbord ligt letterlijk tussen de koeien in de wei. De opdrachten zijn verspreid over de hele boerderij waardoor je niets zult missen. Win je een opdracht met jouw team? Zet jullie melkbus als pion een aantal stappen verder.

Het is een fysiek spel waarbij je voor sommige opdrachten lichamelijk in goede conditie moet zijn. Geen zorgen, je hoeft geen atleet te zijn en sommige opdrachten kun je ook overslaan. De opdrachten zijn gericht op teambuilding en onderlinge competitie. Ideaal voor families, bedrijven en vrijgezellenfeestjes. Ben je met 10 of 100 personen? Wij zorgen dat het geregeld wordt.

Na ongeveer 3 uur is het spel afgelopen. Er volgt een leuke prijsuitreiking en we maken een te gekke teamfoto als blijvende herinnering. Maak de ochtend of middag compleet met een heerlijke boerenlunch of diner in onze eigen ruimte D’n Ouwe Stal.

De tijden zijn: 10:00 tot 13:00 en 14:00 tot 17:00.

De kosten zijn:

 • €34,95 voor volwassenen
 • €14,95 voor kinderen van 4 t/m 15 jaar
 • Gratis voor jongere kinderen die voor spek en bonen meedoen.

Tijdens deze activiteit krijg je van ons koffie/thee met een verse plak boerencake bij ontvangst. Ook zit er een flesje water inbegrepen die je tijdens het spel kan bijvullen. Overige drankjes kunnen ter plekke worden betaald.

Deze activiteit is tot stand gekomen in samenwerking met Outdoor Escape Hoeven. Zij bieden Outdoor Escapes aan in het Pagnevaartbos te Hoeven. Hun jarenlange ervaring gecombineerd met onze boerderij maakt een uniek en onvergetelijk uitje!

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier. 

 

Maak je dag compleet

Met deze extra’s:

– Een heerlijke boerenlunch gemaakt van streekproducten en groenten uit eigen tuin.

€15,95 per persoon

– Lekker bakken op de BBQ. Supergezellig en heerlijk eten.

€21,95 per persoon

Bovengenoemde prijzen zijn voor onze “standaard” extra’s. Het is mogelijk om het naar wens aan te passen. Neem in dat geval contact met ons op. We denken graag met je mee.

Reserveren

Middels een aanbetaling kun je direct Het grote boerenoverall spel reserveren. Wij houden die datum en tijdstip dan vrij voor jullie. Het minimum aantal deelnemers is 8 volwassenen (vanaf 16 jr.). De aanbetaling t.w.v. €279,60 is op dit minimum aantal gebaseerd. Het resterende bedrag kun je bij ons ter plekke betalen.

 1. Selecteer het aantal deelnemers. (Het definitieve aantal kun je uiterlijk 2 weken vooraf aangeven)
 2. Kies een datum en tijdstip
 3. Geef aan of je een lunch of diner erbij wilt boeken. Wij nemen contact met je op over de details.
 4.  Voltooi de reservering d.m.v. een veilige aanbetaling via iDEAL of Bancontact voor onze Belgische klanten. 

  Ontvang je liever een offerte? Neem dan contact met ons op.

  Reservering “Het Grote Boerenoverall Spel”

  279,60

  Geef hieronder a.u.b. aan of je een lunch of diner wilt bijboeken. *

  Categorie:

  Vragen?

  We beantwoorden ze graag!

  Wil je meer informatie?
  Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

  06 - 12 22 03 00

  info@rommenskoeien.nl

  Torendreef 4, 4741 SX Hoeven